Despre Noi

ROVI-RAIL s-a născut în 2015 din dorința de a creea un HUB, o COMUNITATE pentru pasionații de simulatoare feroviare din România. De atunci până acum, website-ul a trecut prin mai multe faze de design în încercarea de a deveni un portal la care comunitatea să poată contribui în mod direct.

Ne-am dorit încă de la început să construim pentru prima oară o COMUNITATE în jurul oamenilor. Ne-am dorit să mutăm atenția de pe crearea de content, echipele de autori, drepturi de autor, exclusivitate ș.a.m.d. pe oameni și dezvoltarea lor.

Cea mai importantă realizare de până acum a comunității ROVI RAIL este faptul că am reunit din nou oameni cu aceeași pasiune și am construit împreună o nouă viziune pentru COMUNITATEA Românească de Trainz.


PASIONATUL FEROVIAR din zilele noastre este prea des confundat cu a fi un cunoscător sau a avea tangențe cu domeniul. Pe ROVI Rail ne dorim să demontăm această imagine a pasionatului feroviar și să oferim un model alternativ, bazat pe modestie, curiozitate, amabilitate cât și dorința de a învăța și a împărtăși lucruri noi.


Mulți dintre cei implicați în ROVI Rail descopereau Auran Trainz Simulator în urmă cu mai bine de 10 ani și se alăturau forumurilor de atunci, observând, învățând, și bucurându-se de munca altora. 10 ani mai târziu, acea comunitate a fost marcată de conflicte personale și sa dezintegrat până aproape de disparție.

Astfel, ne dorim în primul rând să aducem înapoi cultura, bunul simț și ajutorul reciproc care erau la ordinea zilei și să creștem împreună următoarea generație de pasionați în același spirit în care am crescut și noi.


Bun venit pe ROVI-Rail!